Holdomat je unikátní zařízení pro udržování pokrmů ve výdejní teplotě a pro nízkoteplotní pečení. Ideální pro přípravu vynikající pečeně při zachování špičkové kvality a minimální váhové ztráty. Precizní kontrola nastavené teploty a důmyslný systém odvětrání zajistí perfektní klima i pro pečené nebo smažené pokrmy po celou dobu udržování. Teplotu lze nastavit v rozmezí 20–120 °C.
Holdomat s označení 711 je ideální v provozech s větší kapacitou. Využijete ho k udržování pokrmů v dokonalé kvalitě i po několik hodin od uvaření. Můžete v něm i vařit při nízkých teplotách (např. přes noc), ale pouze při konstantní teplotě. To s sebou přináší úspory hned na několika frontách – vyšší výtěžnost surovin, snížení provozních nákladů, respektive spotřeby elektrické energie a úsporu času personálu. Holdomat 711 má přehledný OLED displej a kapacita tohoto Holdomatu je 7x GN 1/1 (hloubka 65 mm) nebo 4x GN 1/1 (hloubka 100 mm). Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530×325 mm).
O naše zákazníky pečujeme nejlépe jak dovedeme, díky mnohaletým zkušenostem jsme schopni řešit Vaše požadavky velmi efektivně.
Na území České republiky je garantován servisní zásah do 24 hodin od nahlášení poruchy.
GOZ GASTRO s.r.o. © 2020. Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno ve studiu GRAFIQUE