Holdomat je unikátní zařízení pro udržování pokrmů ve výdejní teplotě a pro nízkoteplotní pečení. Ideální pro přípravu vynikající pečeně při zachování špičkové kvality a minimální váhové ztráty. Precizní kontrola nastavené teploty a důmyslný systém odvětrání zajistí perfektní klima i pro pečené nebo smažené pokrmy po celou dobu udržování. Teplotu lze nastavit v rozmezí 20–120 °C.
Holdomat 311 disponuje funkcí Delta-T vaření. Jako volitelné příslušenství si můžete přikoupit teplotní sondu, díky níž můžete řídit varný či udržovací proces podle teploty jádra pokrmu. To s sebou přináší hned několik úspor – vyšší výtěžnost surovin, snížení provozních nákladů, respektive spotřeby elektrické energie a úsporu času personálu. Holdomat 311 má přehledný OLED displej a kapacitu 3x GN 1/1 (hloubka 65 mm) nebo 2x GN 1/1 (hloubka 100 mm). Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530×325 mm).
O naše zákazníky pečujeme nejlépe jak dovedeme, díky mnohaletým zkušenostem jsme schopni řešit Vaše požadavky velmi efektivně.
Na území České republiky je garantován servisní zásah do 24 hodin od nahlášení poruchy.
GOZ GASTRO s.r.o. © 2020. Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno ve studiu GRAFIQUE