Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.
Kapacita šokeru je 10 zásuvů = 40 kg potraviny k chlazení, 25 kg potraviny k mražení. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530×325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. K velikosti šokeru 1011 lze dodatečně přikoupit vyhřívanou teplotní sondu, HACCP set s USB vstupem a UV sterilizační lampu.
O naše zákazníky pečujeme nejlépe jak dovedeme, díky mnohaletým zkušenostem jsme schopni řešit Vaše požadavky velmi efektivně.
Na území České republiky je garantován servisní zásah do 24 hodin od nahlášení poruchy.
GOZ GASTRO s.r.o. © 2020. Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno ve studiu GRAFIQUE