Pomocí šokeru zamezíte množení nežádoucích mikroorganizmů a bakterií, které pokrmy znehodnotí. Současně docílíte toho, že si připravené pokrmy uchovají svou přirozenou vlhkost, barvu, chuť i aroma. Bonusem k těmto všem výhodám je, že šokery nabízejí efektivní využití času.
Kapacita šokeru je 14 zásuvů = 45 kg potraviny k chlazení, 30 kg potraviny k mražení. Rozměr gastronádob je GN 1/1 (530×325 mm). K šokovému zchlazovači lze vybrat různé druhy gastronádob. Není zde k dispozici vyhřívaná teplotní sonda, HACCP set s USB vstupem ani UV sterilizační lampa tak jako u modelů Comfort.
O naše zákazníky pečujeme nejlépe jak dovedeme, díky mnohaletým zkušenostem jsme schopni řešit Vaše požadavky velmi efektivně.
Na území České republiky je garantován servisní zásah do 24 hodin od nahlášení poruchy.
GOZ GASTRO s.r.o. © 2020. Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno ve studiu GRAFIQUE