Elektronické pastéry COLDELITE
Máte zájem o tento produkt?
Zanechte nám na sebe kontakt.
My Vám zašleme nabídku.

Základní charakteristika

Elektronické pastéry COLDELITE EPS vynikají jednoduchou obsluhou, ekonomickým provozem a snadnou údržbou. Nabízí širokou škálu programů při zahování hygieničnosti provozu.

Pastéry COLDELITE EPS jsou vybaveny následujícími automatickými programy:

  1. Pasterování zmrzlinového základu při teplotě 65° C k zachování lepšího aroma ve zmrzlině
  2. Pasterování zmrzlinového základu s vejci při teplotě 85° C zajištěna vysoká hygiena při tepelném zpracování vaječného žloutku
  3. Pasterování směsi mléka s kakaem při teplotě 90° C zajistí vysokou míru rozpustnosti kakaových vláken

Při zahřátí na nastavenou teplotu dojde k automatickému propočítáni prodlevy tak aby směs byla na požadované teplotě po dobu, která je nezbytně nutná pro kvalitní pasteraci. Pak je směs šokově zchlazena na teplotu 4° C, přičemž akustický signál upozorní na ukončení cyklu. Směs je pak udržována při mrtvé teplotě v rozmezí 0-4°C. U dvouvanového pastéru pracují obě nádoby současně, přičemž jejich spotřeba je menší než u dvou jednonádobových pastérů. V pastérech EPS mohou být směsi konzervovány až 3 dny.

Elektronické pastéry COLDELITE jsou navrženy a vyrobeny v souladu s UNI-EN-ISO 9001-2000. Současně splňují přísná kritéria mezinárodních zdravotnických standartů a nařízení, jež jsou koncipována tak, aby umožnila dosáhnout vysokou kvalitu výsledného produktu v souladu s pravidly HACCP.


Poptat produktu

Email: info@gozgastro.cz
Telefon: +420 545 215 495

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat!

 

Poptávkový formulář

Servis

O naše zákazníky pečujeme nejlépe jak dovedeme, díky mnohaletým zkušenostem jsme schopni řešit Vaše požadavky velmi efektivně.

Na území České republiky je garantován servisní zásah do 24 hodin od nahlášení poruchy.

Mapa servisních míst

Podobné produkty