Elektronické pastéry COLDELITE EPS vynikají jednoduchou obsluhou, ekonomickým provozem a snadnou údržbou. Nabízí širokou škálu programů při zahování hygieničnosti provozu.
Pastéry COLDELITE EPS jsou vybaveny následujícími automatickými programy:
Při zahřátí na nastavenou teplotu dojde k automatickému propočítáni prodlevy tak aby směs byla na požadované teplotě po dobu, která je nezbytně nutná pro kvalitní pasteraci. Pak je směs šokově zchlazena na teplotu 4° C, přičemž akustický signál upozorní na ukončení cyklu. Směs je pak udržována při mrtvé teplotě v rozmezí 0-4°C. U dvouvanového pastéru pracují obě nádoby současně, přičemž jejich spotřeba je menší než u dvou jednonádobových pastérů. V pastérech EPS mohou být směsi konzervovány až 3 dny.
Elektronické pastéry COLDELITE jsou navrženy a vyrobeny v souladu s UNI-EN-ISO 9001-2000. Současně splňují přísná kritéria mezinárodních zdravotnických standartů a nařízení, jež jsou koncipována tak, aby umožnila dosáhnout vysokou kvalitu výsledného produktu v souladu s pravidly HACCP.
O naše zákazníky pečujeme nejlépe jak dovedeme, díky mnohaletým zkušenostem jsme schopni řešit Vaše požadavky velmi efektivně.
Na území České republiky je garantován servisní zásah do 24 hodin od nahlášení poruchy.
GOZ GASTRO s.r.o. © 2020. Všechna práva vyhrazena. Vytvořeno ve studiu GRAFIQUE