Cesta: Produkty / Cukrárny / Výrobníky točené zmrzliny / ELECTRO FREEZE


ELECTRO FREEZE CS 4

ELECTRO FREEZE CS 8

ELECTRO FREEZE FM 8

ELECTRO FREEZE CS 4
ELECTRO FREEZE CS 8
ELECTRO FREEZE FM 8
Výrobník točené zmrzliny jednopákový ( stolní provedení ) bez čerpadla. Zmrzlinová směs je plněna samospádem z nerezové vany do válce. Objem mrazícího válce je 2,7 l. Lze vyprodukovat najednou až 2 l kvalitní zmrzliny. Výrobník točené zmrzliny třípákový ( stolní provedení ) bez čerpadel. Zmrzlinová směs je plněna samospádem z nerezových van do válců. Každý ze dvou vodorovně uložených mrazících válců je chlazen samostatným kompresorem a zařízením, které automaticky vypíná mražení v okamžiku dosažení optimální tuhosti zmrzliny. Tímto lze současně vyrábět dva druhy zmrzliny s odlišným bodem tuhnutí ( např. smetanovou a ovocnou ). Výrobník točené zmrzliny třípákový ( stojanové provedení ) bez čerpadel. Zmrzlinová směs je plněna samospádem z nerezových van do válců. Každý ze dvou vodorovně uložených mrazících válců je chlazen samostatným kompresorem a zařízením, které automaticky vypíná mražení v okamžiku dosažení optimální tuhosti zmrzliny. Tímto lze současně vyrábět dva druhy zmrzliny s odlišným bodem tuhnutí ( např. smetanovou a ovocnou ).

ELECTRO FREEZE 44 RMT

ELECTRO FREEZE 88 T – RMT

ELECTRO FREEZE 30 T – RMT

ELECTRO FREEZE 44RMT
ELECTRO FREEZE 88 T – RMT
ELECTRO FREEZE 30 T – RMT
Výrobník točené zmrzliny jednopákový ( stojanové provedení) s MTX systémem. Je zde velmi jednoduchým způsobem řešeno natlakování mrazícího válce směsí vzduchu a tekutého zmrzlinového základu. Výrobník točené zmrzliny třípákový ( stojanové provedení) s MTX systémem. Je konstrukčně shodný s modelem 44 RMT, má však dva mrazící válce, což umožňuje výrobu dvou druhů zmrzliny + míchané. Výrobník točené zmrzliny třípákový ( stojanové provedení) s MTX systémem. Je konstrukčně shodný s modelem 44 RMT resp. s modelem 88 T-RMT, má však dva kompresory a tedy dva nezávislé mrazící okruhy. Tato skutečnost umožňuje vyrábět dva druhy zmrzliny s odlišným bodem tuhnutí ( např. smetanovou a ovocnou ) + míchanou nebo vyrábět zmrzlinu pouze v jednom válci.