Cesta: Produkty / Cukrárny / Pastéry / COLDELITE


Elektronické pastéry COLDELITE

 

Elektronické pastéry COLDELITE EPS vynikají jednoduchou obsluhou, ekonomickým provozem a snadnou údržbou. Nabízí širokou škálu programů při zahování hygieničnosti provozu.

Pastéry COLDELITE EPS jsou vybaveny následujícími automatickými programy:

  1. Pasterování zmrzlinového základu při teplotě 65° C k zachování lepšího aroma ve zmrzlině
  2. Pasterování zmrzlinového základu s vejci při teplotě 85° C zajištěna vysoká hygiena při tepelném zpracování vaječného žloutku
  3. Pasterování směsi mléka s kakaem při teplotě 90° C zajistí vysokou míru rozpustnosti kakaových vláken

Při zahřátí na nastavenou teplotu dojde k automatickému propočítáni prodlevy tak aby směs byla na požadované teplotě po dobu, která je nezbytně nutná pro kvalitní pasteraci. Pak je směs šokově zchlazena na teplotu 4° C, přičemž akustický signál upozorní na ukončení cyklu. Směs je pak udržována při mrtvé teplotě v rozmezí 0-4°C. U dvouvanového pastéru pracují obě nádoby současně, přičemž jejich spotřeba je menší než u dvou jednonádobových pastérů. V pastérech EPS mohou být směsi konzervovány až 3 dny.

Elektronické pastéry COLDELITE jsou navrženy a vyrobeny v souladu s UNI-EN-ISO 9001-2000. Současně splňují přísná kritéria mezinárodních zdravotnických standartů a nařízení, jež jsou koncipována tak, aby umožnila dosáhnout vysokou kvalitu výsledného produktu v souladu s pravidly HACCP.

 


Technické parametry

Model

produkce

elektrické údaje

příkon

chlazení

Rozměry ( cm )

Netto kg

min l

max l

V

Hz

Ph

š

hl.

v

EPS 60

30

60

400

50

3

6,5 W

voda

39

85

103

162

EPS 60 + 60

2 x 30

2 x 60

400

50

3

9,6 W

voda

70

85

103

300

Napište si o další informace o produktu
Položky označené hvězdičkou (*) je nutné vyplnit
Jméno a příjmení
: *
E-mail
:  
Telefon
:
Zpráva :
 

This is a captcha-picture. It is used to prevent mass-access by robots. (see: www.captcha.net)